Nejste přihlášen/a.
Zdravím Vás přátelé,
mám jeden možná hloupý dotaz. Rád bych svojí dceři koupil notebook, protože ho bude potřebovat na VŠ. Ona má však jeden (podle mne nepodstatný) požadavek. Nemusí oplývat špičkovýmy parametry, ale musí mít neobvyklý vzhled. Nesmí to být, jak ona říká "černej nebo šedivej hranatej kufřík kterej má každej". Měl by mít ne hranatý tvar a jakkoli barevný vzhled. Cenu bych si představoval kolem 15 - 20 000 Kč.
Poraďte mi prosím, prošel jsem snad všechny www stránky a neobjevil jsem skoro nic. Snad jen czechcomputer.cz/...
Děkuji za odpovědi, mějte se všichni hezky,
Lukáš
To je snadná rada, kupte jí dětský notebook elektro-garden.cz/... s tím nadělá parády habaděj a určitě bude středem pozornosti. Konečně, asi se jí ani o nic jiného nejedná, že?
Nasel jsem spoustu vzhledove zvlastnich notebooku, ale cena byla uplne jinde.
Snad nechat si ho postavit do baleni stareho gramofonu nebo kotoucoveho magnetofonu.
Tohle je uvažování holky vysokoškolačky?
Ano jsou různé neobvyklé notebooky,ale vtip je v tom že jsou taky mnohem dražší než je tvuj limit...
Další možností je a to mě napadá jen DELL, který má už u relativně základních modelů možnost zvolit za příplatek jiný "dekl"
klucí je to holka: jaký chceš auto? Modrý! Jakobyste to neznali
Ale existuje krásné a levné řešení, fólie. Přesto, že to bude hranaté (jako má každý jiný) se přenese, stačí když její notebook bude barevný přesně tak jak chce. A nejlépe na něm bude fotka, kterou sama vyfotila, aby se mohla pochlubit kámoškám. Taková fólie stojí pakatel
Ano, zadání znám a naprosto rozumím. Manželka měla zadání hezkej, lehkej, dlouhá výdrž baterky (=aby se s nim dobře sedělo v kavárně).
Vybrala si tento sargo.pise.cz/...
Nevím, jak bude kvalitní, má ho teprve chvilku. Jenom uvedu, že nejsou pravdivé informace prodejců, že tam nejdou XP, měla je tam hned první den v pohodě.
Ten dřevěnej špalek je dokonalej
Ale jinak k tomu co jsem našel já, jsou to 12"noteboočky neobvyklých barev, cenou se taky vejdou: barbone.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.