Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Myška Logitech G7

Od: humbucker* odpovědí: 4 změna:

Ahoj. Můj dotaz je na bezkabelovou Myšku od Logitechu typ G7. Zajímalo by mě, jak by měla dlouho vydržet po nabití? Tu co nyní používám, je několik let stará a jednu z dvou baterek mám na nabíječce, co je napojena na počítač a měním ji každý den, když se myš vypne. Nevím, jak dlouho vydržela, když byla nová. Používáte to taky někdo?

doplněno 13.06.14 16:45:

Ten můj komp má dost zdířek a baterka je Lionka 600mA. Ta nabíječka má taky jeden USB vstup, na nějaké nabíjení něčeho.

doplněno 13.06.14 16:46:

Jo, a ta baterie vypadá jako z mobila. Takový malý kvádřík.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Baterie není na věky. Vy píšete, že je máte několik let. To máte stále blokovanou jednu zástrčku, protože v ní máte nabíječku s baterkou? Po čase je třeba koupit nové. Třeba tyto: zbozi.cz/...

doplněno 14.06.14 06:44:

*zed* Příště se podívám pořádně, kdo se to ptá. Slibuju.

ladinpraha*

Babčo, tohle jsou baterie. Tedy na jedno použití. Klasické mikrotužky. Tazatel má v myši plochý nabíjecí akumulátor, Doporučil bych podívat se především na napětí tohoto akumulátoru a pak zkusit pohledat na netu. Hlavní je tedy napětí a rozměry. A samozřejmě umístění kontaktů. Kapacita může být klidně větší. Ani akumulátory nevydrží věčně a já proto dávám přednost zařízením, ve kterých jsou akumulátory AA nebo AAA, tedy tužky nebo mikrotužky. Tam není problém s náhradou.

humbucker*
hodnocení

Ahoj. Tady to funguje perfektně. Já se zeptám, Babka se posnaží s pomocí a Ládin to vysvětlí Babce a všem ostatním, co sem na to nahlédnou. Díky.

ladinpraha*

"Doporučil bych ..." platí samozřejmě pro tebe. Chtěl jsem zabít dvě mouchy jednou ranou a možná jsem zvolil nevhodnou formulaci. Tak nějak jsem předpokládal, že si "to svoje" z toho vezmeš.Příště se vynasnažím napsat to jasněji.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]