Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Při hraní se po pár sekundách sekne obraz

Od: black* odpovědí: 6 změna:

Zdravim ..

Chci se zeptat , hraju nějaké hry no tedy snažím se hrát :D Jenže mám nový windows a mám hry TERA online , nový Wolfstein new order a Watch Dogs , Vždy když hraji tak u jakékoli hry se mi třeba každých 5 - 10 sekund zasekne obraz hra jede jinak čistě bez jakéhokoli narušení krom tohodle . Právě zatím jsem nainstaloval jen ovladače a directx 11 . Jinak na každé hře splnuji minimální na některé i doporučené požadavky . Ale todle dělá tak i tak . A někdy mi hra spadne ( přestala pracovat ) . Poradíte co mám tedy nainstaloval ještě? Něco jako Directx atd .. Jen dodám že grafická karta je v pořádku , RAMKY také .

Děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

rijdl
hodnocení

0x

není v tom nějaký vir? Zkuste nějakým antivirem pročistit bednu:)

black*
hodnocení

Určitě není :) .. To pochybuji . Ale zkusit můžu

A jak to víš, že určitě není? Kde bereš tu jistotu?

doplněno 14.06.14 00:03:

Ale původní dotaz od rijdl byl, jestli v té hře není vir.

black*
hodnocení

Je to asi hodiny co jsem to přeinstalovával .. Tak jako za tu hodinu se s tím nic stát nemohlo .. A kdyby jo tak je to snad pak fakt zázrak ..

black*
hodnocení

Ano já vím odpověd byla tobě . Vir tam není .

humbucker*
hodnocení

0x

Ahoj. A nemá nějaký brouček, jaksi menší, nedostatečný výkon? I když se tam mohou jevit?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]