Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nenáročné hry

Od: matej* odpovědí: 6 změna:

Ahoj
chtěl bych poradit s výběrem her :D
Ted se mi zasmějete :P
Mám grafiku od microsoftu ale cca 7 let starou nic moc procesor amd 1 jádro o taktu 2.4 ghz
Pak mám 2 gb ram ale mám windows 8.1 64 bit ten windows mi bere cca 1,3 gb ram takže mám cca 700 až 900 ram :D
už jsem si hry stahoval dokonce jsem si táhl nhl 06 demo a to se mi tak sekalo pak jsem si stáhl battlefield 2, call of duty 4 taky lagy jak něco ale counter strike 1.6 mi šlape bez problému tak prosím poradími někdo kde stáhnu nenáročný hry a dobrý hry.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sonyboj*
hodnocení

1x

Mafia 1

Vietkong

Obě česká produkce a výborný příběh.

kangaroo*
hodnocení

1x

Operace Flashpoint

Arma

Warcraft

Diablo

Duke Nukem

kangaroo*
hodnocení

0x

Quake 3 Arena

Unreal Tournament

Half life

NHL 2000-2005

Fifa 2000-2005

F1 2000-2005

Really Colin Mc Rea

Need for Speed tak do roku 2007

GTA 1,2,3

Wolfanstein

Soldier of Fortune

Max Payne

doplněno 13.06.14 13:52:

Jinak tady najdeš taky hodně her na zabavení :)

stahnu.cz/...

matej*
hodnocení

ahoj

a kde se zdarma stáhne ten Wolfanstein

kangaroo*
praivo*

Předpokládám, že myslíš Colin McRae Rally... Taky Richard Burns Rally a Live for Speed (ale pozor, toto už jsou simulátory!).

doplněno 13.06.14 20:58:

RBR není zdarma, ale 50 Kč snad tolik není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]