Nejste přihlášen/a.
Chci se zeptat už mě to štve. Používám na přehrávání filmů v počítači KMPlayer. Proč? Protože na rozdíl od VLC mi umožňuje vypnutí celého počítače v nastavenou dobu a to celkem jednoduše. Jenže mám malý problém, který mě začíná štvát. Pustím film/seriál kde je více zvukových stop (typicky angličtina a čeština) a velice často musím přepnout zvuk na český. Nejde nějak nastavit, aby primárně hledal-využíval českou stopu? Nejblbější to je ve chvíli kdy používám playlist skončí jeden díl seriálu a načte se další, ale s anglickou zvukovou stopou a já musím vstát a přepnout to na klávesnici. A nebo skoro poslepu pomocí bezdrátové myši se tam proklikat přes menu což je celkem slušný hardcore na tu vzdálenost.
Nevíte někdo zda to vůbec jde a případně jak? Díky
Pravý klik myší ->možnosti->předvolby v levé polovině okna je možnost "další audio streamy" a pod touto volbou v pravé části okna úplně dole, je možnost "oblíbený jazyk audia" - jen nevím, v jakém se píše formátu - CS? (chce to zkusit) Popřípadě volba pod tím "oblíbený audio stream" - to funguje určitě, jen by muselo být podmínkou, že čeština bude vždy audio stream jedna...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.