Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledam program

Od: gubaxan® odpovědí: 8 změna:

Dobry večer.

Poradte prosím někdo program, abych v něm mohl při přichodu klienta zaplnit jeho jmeno atd... a pote to vše vytisknout.
Ted mi vypadlo z hlavy, jak to vubec vyhledat.
Ted to mam tak, že vše mam napsané v wordu a tam kde budu něco doplnovat mam tečky ... což je hrozné, protože ted to vše vypada dobře, zarovnaně, ale jakmile tam něco dopišu - tak hruza.

Diky předem.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

ve wordu se dá použít klávesu Insert, písmena nahradí tečky; použil bych šablony, ve wordu, pro různé tiskopisy...

hodnocení

a nevite o nějakem programu?

hodnocení

0x

A co to má být? zakázkový list, faktura nebo nějaká prezenční listina?

Já bych použil Excel.

hodnocení

Smlouva/faktura

Tak na to používám Excel. Veškerý zakázky, a i fakturaci provádím v excelu. Problém je, pokud ho alespoń trochu neovládáte.

Co se fakturace týče, tak je na to docela dobrý program ke stažení na www.wall.cz Je to i s databází zákazníků. Já používám svůj vlastní program, protože od toho požaduji trochu více. Jako okamžitý přehled o zakázce (již dokončené), jaké práce byly prováděny, počty kilometrů, cena za kilometry, cena za další práce apod. V excelu lze v podstatě všechno, propojení adresáře zákazníků na mapy Google, ukládání faktur ve formátu pdf atd atd atd. cokoli si vymyslíte.

martink*

Pokud nechcete platit za Office tak můžete zkusit google docs nebo openoffice. Pokud hledáte sofistikovaný nástroj na správu klientů tak se tomu říka CRM. Pokud fakturační tak je to účetní program.

hodnocení

Děkuji všem za rady.
O placení nejde, potřebuji jen něco aby to fungovalo :)
Office mam, ale v excelu jsem dlouho nebyl,takže to zabere hodně času...
Proto jsem se ptal ohledně nějakého programu - jak když přijdu někam do kanceláře, kde už maji nějaky formulář a tam nabouchaji moje info a tisk.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]