Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ultima Online

Od: anonymboyy odpovědí: 2 změna:

Zdravím Vás. Po asi 5ti letech jsem se rozhodl, že si znova zahraju tuto hru. Jenže nevím, na jaký server jít. Dřív jsem hrál na Dark Paradise, ale přestal jsem tam kvůli tomu, že když mě zabije nějaký hráč, tak si může vzít cokoliv z mého inventáře, což mi dost vadí, protože takhle jsem přišel o dost cenných věcí. Zkusím tu vypsat, co by měl server splňovat..
- Jednoduchost jako na DP
- Rychlejší trénování skillů (magery, necromancy,..)
- Aby mě nešlo okrást, když umřu
- Aby to byl český server
- Abych se ze začátku nemusel dva dny prokopávat dolem jako dříve na DP (prostě zapnu, vyberu postavu, hraju)
- Aby tam byly kouzla jako na DP, tzn. Mágové, Necro, Rangeři a Celrici si můžou vyvolávat summony apod.
- Aby to bylo podobné jako DP (hrál jsem ještě tři servery, ale přišly mi uplně jiný a vůbec mě to nebavilo)
To je asi vše. Hlavní prostě je to kradení věcí, jednoduchost a magie jako na DP.
Děkuji za každou radu!

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hupjupjuhup
hodnocení

0x

Ahoj,

úplné okrádání je základní znak UO, který hru dělá tak skvěle akční a pohlcující (která jiná hra ti tak zvedne tep? ;)). Nesetkal jsem se se servrem, kde by to nešlo.

DP je teď tak osekané, že připomíná spíš Maria. Mohu doporučit Endor - více méně vyhovuje všem tvým požadavkům kromě kompletního okrádání. Tam mi vadilo akorát zastropování děr, takže když už jsi konečně byl na dost vysokém lvlu, abys díru prošel, tak tě to do ní nepusilo, že už jsi moc vysoký lvl a musel jsi do jiné, kde sis zase neškrtal (takže sis vlastně neškrtal celou dobu :)) - inu UO. :)

Údajně moderní verzí UO je Mortal online - jako freečkař si neškrtneš.

Jiná skvělá hra (bez okrádání) je Dungeons and dragons online - asi jediné negativum, že není otevřený svět -> chodíš v partě "jeskyně" - PvP je jen v hospodách, kde se necháš "naverbovat" do arény. Jestli jsi ještě nezkusil DDO, zkus.

anonymboyy
hodnocení

Děkuju za radu.
Já jsem se práve na Endor dnes koukal, ale bojím se toho trénování skillů a vydělávání. Trénují se tak skilly stejně jako na DP? Leze to tam aspon rychleji? Mě totiž na DP nebavilo, že jsem dva týdny jedom stál na místě a dokola jsem na sebe dával takovou tu ohnivou šipku, abych si natrénoval Magery. A jak je to tam s vyděláváním? A kouzla tam jsou stejná? Budu si moct vyvolávat summony?
DDO jsem zkoušel, ale moc mě to nebavilo, nikoho jsem tam neznal a samotnýho mě to hrát nebaví. Ale i tak děkuju za návrh. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]