Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Online RPG :)

Od: anonymboyy odpovědí: 9 změna:

Zdravím Vás.
Už delší dobu sháním nějaké MMORPG, které by mě bavilo. Přes 5let hraju Metin, který prostě upadá, co si budeme říkat.. Vypíšu sem nějakéé požadavky, které by hra měla splnovat..
- Aby tam nebylo moc postav, max. 5-6 (mám často problém si vybrat postavu:D)
- Aby to bylo trošku akčnější (něco třeba jako Tera, Vindictus nebo C9)
- Aby to nebylo jak většina her s kouzlama, tzn. kliknu na kouzlo a načítá se třeba 5s, než vystřelí, toto opravdu nesnáším
- Aby se aspon jedna z postav mohla teleportovat (jak mystic v Teře třeba) nebo proměnovat
- Aby samotné hraní bylo zdarma
To je snad vše, co bych od hry chtěl.
Předem děkuji za každou radu! :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

flip
hodnocení

0x

Lineage 2? Už je i nějaký čas free to play..

anonymboyy
hodnocení

Dřív jsem to chvíli hrál a moc akční mi to nepřišlo.. Ale děkuji za tip! :)

podleme
hodnocení

0x

Fakt super je DDO, které je i velmi přátelské k FREEčkařům.

Osobně spatřuji nevýhodu jen v tom, že to není úplně volný svět jako byla třeba Ultima nebo Mortal a s tím spojené, že PvP je jen v hospodách formou "battlegroundů".

Jinak krásné na pohled, skvěle promyšlené a propracované, neustále se rozvíjející a rozšiřující, prostě po všech ostatních stránkách super. Doporučuji začít na Thelanisu (asi nejvíc Čechů), dále Gallanda a Arggonisen (zhruba tak se jmenují ty "podservery").

A pokud chceš zkusit nejlepší hru všech dob - jen pro HC hráče - tak jednoznačně Ultima Online - třeba český Endor.

anonymboyy
hodnocení

Ultimu jsem hrál hodně dlouho, konkrétně na serveru Dark Paradie. Úžasná hra na kterou mám dost vzpomínek! :) DDO zkusím, jen musím najít někoho, kdo by tam se mnou začal hrát, protože samotnýho hrát mě moc nebaví.
Moc děkuju za tip! :)

podlemne

Ušetřím ti čas. Na DP vše osekali, protože to lidé neustále bugovali a zneužívali, díry jsou po branách proti PK, takže když náhodou nestineš proběhnout na zmáčknutí čudlíku, tak třeba na 30 minut konec, což občas bývá i konec + + +. A když lehneš, tak už si nestihneš dojít vybrat tělo a všechno v ... Endor o něco lepší. Vše funguje a jediné co mne tam iritovalo, že díry jsou omezené podle lvlu, takže neustále problém.

podlemne

A DDO ... vygoogli si české guildy a máš hned základnu.

dzordz*

DDO se free hrát nedá. (Teda jako "dá", žejo, pokud někoho baví nejdřív ze všeho grindovat stovky hodin na všech realmech, aby si mohl koupit adventure packy.. a to ani nejsou alty, prostě komplet jiný realm.) Pro mě taky bylo skoro nejoblíbenějším mmo, ale tazateli zřejmě vyhovovat nebude, jestli chce 5-6 classů s jednoduchými volbami ;)

Druhé dvě oblíbené (bez pořadí, všechny tři jsou tak nastejno, každá má něco) jsou GW2 (asi není nutné ani rozvíjet) a The Secret World (silně atmosférické a překvapivě dobré, už jen projít si příběh za ty tři stovky stojí), obě buy once, play forever, nebo jak se tomu dneska říká. Prostě bez měsíčních poplatků.

klobaska*
hodnocení

0x

World of Warcraft - wow-server.cz/...

anonymboyy
hodnocení

WoWko je snad jediný MMORPG, který mě totálně nebaví. Hlavně kvůli těm kouzlům a opravdu velmi nízké akčnosti.
Děkuju ale za tip. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]