Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vypínání pc

Od: matej* odpovědí: 19 změna:

Dobrý den
Už delší čas se mi vypíná pc třeba koukám na film a na jednou celý zhasne pc.
Ale pc jsem projížděl antivirem a žádný vir tam není čím to je?
dnes se mi pc vypnul už třikrát..
Co mám dělat není třeba nějaký špatný dotyk kabelů?
předem děkuji za odpověd
a to nedávno jsem si na pc nainstaloval windows 8.1

19 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

0x

Je to stolni pocitac nebo notebook? U notebooku bych si tipl na prehrivajici se procesor, protoze prestal fungovat spravne vetrak.

matej*
hodnocení

je to stolní pc ...

matej*
hodnocení

prosím poradí mi někdo

lmgify

Sundej bok bedny a podivej se, jestli se toci vetrak na procesoru (to je to s tim velkym chladicem).

hodnocení

0x

Vyčistit chladič procesoru a vůbec všechno od prachu. Někdy se to musí trochu porozdělat aby ses všude dostal.

matej*
hodnocení

dobře provedu a potřebuju poradit ja vyčistit ten počítač od prachu? vysavačem,,? hadrem? fénem

prosím poradte

rv*

Nejlépe to jde kompresorem a ofukovací pistolí. S citem. A někde venku.

matej*
hodnocení

a co fénem to vyfoukat?

Stačí opatrně vysát prach vysavačem. Pokud to nepomůže, zkusit nechat otevřenou bočnici pro lepší chlazení, jestli se prodlouží interval mezi vypínáním.

hodnocení

0x

Šikovný je stalčený vzduch ve spreji.Já ho používám např.

alza.cz/...

plaky*

otestuj pc nejakym zatazovym programom...napr stressmypc...da sa tam nastavit presne,ktory komponent chces zatazit a vidis aj teplotu komponentu...podla toho com pises to typujem na procesor...bud tam mas vela prachu na chladici alebo sa zle prenasa teplota z procesora na chladic...to potom treba dat dole a skontrolovat..pripadne prepastovat

matej*
hodnocení

Tak pc jsem vyčistil od prachu moc toho tam nebylo větráky fungují co mám dělat dál?

Ty teploty GK a procedoru jsou nízké. Zkus tu zátěž programem co ti radí výše.

danner122
hodnocení

0x
Jestli to nepomohlo tak ho dej do opravy může tam být nějakej blbej kontakt měl to kámoš. Může to být kdekoliv např. Zdroj základní deska procesor atd.
matej*
hodnocení

a jaká je normál teplota pc já ho změřím?

matej*
hodnocení

mám procesor AMD athlon 64 Le-1620 Tak teplotu procesoru mám 35 stupnu

matej*
hodnocení

Gk teplota je 34 stupnu

emilka12*

A máš nastavený spořič? Taky mě to dělalo ,spořič už vubec nepoužívám .

ghgg
hodnocení

0x
Podivej se na rizeni spotreby v ovladacich panelech pravdepodobne mas nastavene vypnuti pc napr po 20 minutach necinnosti. Me to delalo to stejny. Zadny prehrivani odbornici :D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]