Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Jak jsem zjistil, se svou zatím né moc dobrou angličtinou, tento problém mají i další lidé. Takže o co jde? Mám koupené na Steamu Dark Souls Prepare to die Edition, ale díky retardovanému Xbox Live se nemohu přihlásit do Xbox Live na stránkách, a když se přihlásím ve hře, začne se stahovat profil, bohužel mi to asi po 20 sekundách napíše něco ve smyslu:"Máš smůlu a odpojuji tě z Xbox Live, takže nazdar." a tím pádem se mi hra neukládá.
Nevíte co s tím?
Tohle ale ještě nenastalo, až za pár týdnů.
Vyskočil dotaz od firewallu, bylo to povoleno? Přihlášení do účtu jinak funguje? Byla hra po založení účtu celá vypnuta a zapnuta?
Tahání profilů někdy trvá extrémně dlouho, i pár minut, a jestli to je na špatném nebo nestabilním připojení, mohlo by to být i tím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.