Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ztráta ikony DVD mechaniky

Od: pav* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,poradí mi někdo? Můj notebook Acer nepřehrává DVD, ani originální. V nabídce "tento počítač" chybí ikona dvd mechaniky. DÍKY MOC!

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

burdak
hodnocení

0x
zkus se podivat do spravce zarizeni, jestli tam tu mechaniku mas

jirkahorak*
hodnocení

0x

pokud se nezobrazí ikona dvd mechaniky tak předpokládám že nebude ani ve správci, to by znamenal že ji počítač z nějakého důvodu nenačetl při startu PC.Může být někde volný kontakt , některé mechaniky u nteboků se dají lehce vytáhnout možná bude jen povysunuta stačilo by docvaknout, jestli ani to nepomůže podívat se do biosu jestli se tam ukazuje.

pav*
hodnocení

Díky všem za snahu.Podařilo se mi to odstranit. Kdyby měl někdo podobný problém, stačí najet na příslušenství-systémové nástroje-obnovit nastavení a vybrat den, kdy to ještě fungovalo.mně to zabralo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]