Nejste přihlášen/a.
zdravim koupil jsem si Lenovo C365 ze zahranici vse je ok jen bych potreboval poradit jak vymazat vsechny ty programy a aplikace co tam jsou od lenova aby tam zustal jen cisty OS je to dost pomaly
Dobrý den, jenom dejte pozor, jestli to nejsou ovladače, které potřebujete pro chod toho PC.
Neuvádíte, jaký máte OS, ale snad přes Ovládací panely / Přidat nebo odebrat programy. Ale, je možné, že tam vše ani nebude. Zdravím!
doplněno 09.06.14 23:02:Já bych na to nesahal. Příště položíte otázku, kde seženu ovladače. Máte speciální stroj, tak to k němu asi patří. Pokud je to možné, tak místo odinstalace programů zkuste jenom jejich vypnutí - uvolní se RAM.
doplněno 11.06.14 00:21:ivzez - i to je možné, ale to by skutečně musel být přesný seznam názvů těch programů (nebo ovladačů). Nelze mazat náhodně. Jinak, já jsem v rubrice o PC skončil a přenechávám aktivitu jiným a lepším rádcům.
O které programy Vám jde? Některé určitě půjde odinstalovat bez problémů. vypište, co vše máte v NB nainstalováno, podíváme se na to.
@ Ben: Myslím, že tady může jít o ty roční trial verze (minimálně část programů bude úplně zbytečná), které někteří výrobci/prodejci do PC/NB instalují.
doplněno 11.06.14 15:42:@ Ben: Podle mne by byla škoda, kdybyste v rubrice PC skončil. Vaše rady mi přijdou věcné, rozumné, ale hlavně srozumitelné i pro laiky.
Např. já u počítačů spoustě věcí nerozumím,. ale je velký problém najít někde odpovědi nebo vysvětlení srozumitelné i pro mne.
To je myslím důvod, proč se lidé ptají tady a ne ve specializovaných poradnách zaměřených na IT.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.