Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vymazat programy

Od: jarek* odpovědí: 3 změna:

zdravim koupil jsem si Lenovo C365 ze zahranici vse je ok jen bych potreboval poradit jak vymazat vsechny ty programy a aplikace co tam jsou od lenova aby tam zustal jen cisty OS je to dost pomaly

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jenom dejte pozor, jestli to nejsou ovladače, které potřebujete pro chod toho PC.

Neuvádíte, jaký máte OS, ale snad přes Ovládací panely / Přidat nebo odebrat programy. Ale, je možné, že tam vše ani nebude. Zdravím!

doplněno 09.06.14 23:02:

Já bych na to nesahal. Příště položíte otázku, kde seženu ovladače. Máte speciální stroj, tak to k němu asi patří. Pokud je to možné, tak místo odinstalace programů zkuste jenom jejich vypnutí - uvolní se RAM.

doplněno 11.06.14 00:21:

ivzez - i to je možné, ale to by skutečně musel být přesný seznam názvů těch programů (nebo ovladačů). Nelze mazat náhodně. Jinak, já jsem v rubrice o PC skončil a přenechávám aktivitu jiným a lepším rádcům.

jarek*
hodnocení

jeto windows 8.1 64 bit a prave toho se boji a proto potrebuji poradit

iz*
hodnocení

0x

O které programy Vám jde? Některé určitě půjde odinstalovat bez problémů. vypište, co vše máte v NB nainstalováno, podíváme se na to.

@ Ben: Myslím, že tady může jít o ty roční trial verze (minimálně část programů bude úplně zbytečná), které někteří výrobci/prodejci do PC/NB instalují.

doplněno 11.06.14 15:42:

@ Ben: Podle mne by byla škoda, kdybyste v rubrice PC skončil. Vaše rady mi přijdou věcné, rozumné, ale hlavně srozumitelné i pro laiky.

Např. já u počítačů spoustě věcí nerozumím,. ale je velký problém najít někde odpovědi nebo vysvětlení srozumitelné i pro mne.

To je myslím důvod, proč se lidé ptají tady a ne ve specializovaných poradnách zaměřených na IT.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]