Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Monitor jako tv

Od: prog* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer,chci se zeptat děti mají v dětském pokoji stolní počítač s led monitorem,zajímalo by mě jestli existuje nějáký tuner do monitoru nebo to pc aby jim tam natom šla pustit i tv,doma máte kabelovou tv nešlo by to něják pres ní.nová tv se mi nechce kupovat protože na tv se koukaji jen občas.Děkuji za odpovědi.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Přes TV kartu do PC to samozřejmě jde, záleží, jestli máte kabelovku analog nebo digitál. Podle toho zakoupit kartu (tuner), která si s daným signálem poradí.

klobaska*
hodnocení

0x

Pokud má Váš monitor vstup pro SCART nebo VIDEO IN, klidně pak použijte obyčejný set top box za 300Kč a připojte ho na monitor.

Pokud monitor SCART nemá, zkusil bych použít redukci VGA/SCART ( mironet.cz/... Raději si ale u prodejce ověřte, zda-li bude kabel podporovat tento přenos.

hodnocení

0x

Používám toto. Pinnacle TV.

Umí to normální provoz tv, nahrávání programů, zpožděné sledování, přerušení sledování programu (např. mám telefon, dám pauzu a po vyřízení telefonátu sleduji dál se zpožděním).

Je to tuner DVB-T.

Monitor jako tv

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]