Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nainstalovaný win 7 - nenačte se plocha

Od: black* odpovědí: 3 změna:

zdravim ..

Nainstaloval sem si nový Windows 7 na HP pavilion G6 při zakoupení tam byl Win 8 pak sem si to přeinstaloval na windows 7 a šel normálně , jenže včera sem ho přeinstaloval znovu na windows 7 dokonce 2x a pořád stejná chyba vše vypadalo v pořádku až do doby kdy se měla zapnout plocha , ale? Vyskočila nějaká chyba že se nemohla načíst plocha neboli se nedokázal přihlásit uživatel .. sám se restartuje a pak to k tomu bodu ani nedojde . jen se restartuje , dole mi to vypíše nějaký text který je v pořádku psal mi i při zakoupení ale pak by měl už naskočit win. To vítejte ale tam už se nedostanu a znovu se restartuje . Už si nevím rady , bez notebooku být nemůžu . Děkuji všem za rady :(

doplněno 09.06.14 16:14:

Jen dodám .. ted mi to píše Boot device not found

please install an operating system on your hard disk

Hard Disk <3F0>

F2 system diagnostics

kontrolu HDD atd sem udělal . vše prošlo v pořádku .. Ted mi už nejde ani nabootovat CD .

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, a zkoušel jste čistou instalaci s formátováním HDD - tedy, po záloze dat? Zdá se, že je problém s tím zavedením OS. A ještě si projděte BIOS nebo zkuste volbu výchozí (default).

Zdravím!

doplněno 09.06.14 22:52:

Pravděpodobně je problém se zavaděčem OS v MBR na HDD - ten se nepodařilo přepsat.

doplněno 10.06.14 13:41:

Omlouvám se Vám, ale konkrétně neporadím. Zkuste si vyhledat informace o opravě nebo přepsání MBR (Master Boot Record) nebo si počkejte na radu nějakého lepšího rádce. Já v této rubrice o PC končím své působení a jestli budu vůbec dál na poradně nějak aktivní, se rozhoduji. Nezlobte se.

black*
hodnocení

Zkoušel jsem snad vše co bylo možné formátoval sem HDD 2x jednou jsem to zkoušel bez formátování . Jen mi nejde do hlavy že i když sem zformátoval HDD a pak po restartu se zase oběvil na výběr ze dvou win 7 . Výchozí volbu jsem zkoušel .

black*
hodnocení

Co by jste tedy poradil? ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]