Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde načíst k příhlášení notebook

Od: janula* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,

mám problém s načetním notebooku. Zapne se naskočí "spouštění windowsu" už se sekne a než se vlaječka načte tak to trvá a mezi tím to začne pískat. Pískání trvá celou dobu než se načte vlaječka. Poté se zobrazí "vítejte" a načítá se to stále to "vítejte" a občas začne problikávat na přihlášení na uživatelský účet. Ale nejde mi,se přihlásit na účet. Prosím nevíte jestli to můžu nějak sama zprovoznit a co by s tím mohlo být? Děkuji předem za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

black*
hodnocení

0x

Přeinstalovat OS.

janula*
hodnocení

Už jsem se přihlásila. Nemám právě k tomu OS cd. A navíc mi nějaké písmenka píšou a některé ne a když třeba napíši c tak mi to napiše třeba g. U pár písmenek či číslic mi to dělá. A občas když otevřu nějakou složku tak mi se jiná složka otevře a nejde to zavřít a problikávají třeba mezi 2složkama.

zajixxx*
hodnocení

0x

CO začne pískat? Počítač (v něm teba zdroj...)? Reproduktory?

Pak se dá dále něco řešit.

janula*
hodnocení

začne zničeho nic pískat než se načte spuštění systému s vlajkou..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]