Nejste přihlášen/a.
0x
Jakou koupit vám těžko někdo poradí. Síť se hlavně nenastavuje nějakým CD. Zprovoznit to je jednoduchý proces. Je lépe si pozvat někoho, kdo ví, co dělá a je to věc na 5 minut. Pokud nemáte ponětí, může se vám stát, že na váše wifi se připojí další sousedé.
Jaké zařízení vybrat? Také těžkí odpověď. V podstatě jakékoliv, které vám kdo doporučí. Spíše je podstatnější, kdo je vaším poskytovatelem internetu, aby router neměl potíže s připojením. Ten wifi signál do vašich 2 místností přenese dnes "každé" zařízení bez ohledu na cenu.
Přes týden se na mne nemůže napojit nikdo ale o víkendech žel ano,běžně to dělá můj "chlapeček",místo aby si koupil kabel a protáhl ho z jednoho do druhého pokoje tak raději pouští nezabezpečenou wifinu!ˇ Žel sít instaloval odborník tak,že když jsem zadal heslo do mobilu či druhého PC tak nejela,zapomněl heslo a dal jiné ![]()
mám ještě jednu otázku , nebudu mít problém při nastavováni wifi routeru nebo hledání wifi na ntb když mám win8?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.