Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

V Google chrome nejde tlačítko Zpět

Od: marecekoi odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, mám problém, aktualizoval se mi google chrome a když prohlížím stránku a někam se proklikám a pak dám zpět, tak se předchozí stránka vůbec nenačte.musím se na ni dostat zase od znova.Zkoušel jsem ostatní prohlížeče a tam vše funguje jak má.Žádné rozšíření u chromu nemám, přeinstalovat jsem ho také zkoušel.Prosím pomoc už mě to fakt štve!Díky

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dontcook
hodnocení

0x

mám stejný problém :(

dzordz*
hodnocení

0x

Na jaké platformě? Jaká verze? (chrome://chrome/)

Tlačítka backspace a alt+šipka doleva fungujou normálně?

" Naučte se aktualizace zakazovat"- eh.. *vezen*

marecekoi
hodnocení

Polatforma Verze 35.0.1916.114 m

Backspace nefunguje a Alt+ šipka taky ne. prostě když kliknu na zpět, tak se točí kolečko ale nenačte,když občas kliknu 2x tak se vrátím o 2 pozice zpět...nevoim fakt mě to štve

star007

Máme stejný problém a nevíme si s tím rady

zidas
hodnocení

0x

Najeď si do adresáře, kde máš chrome nainstalovaný (zpravidla C:Program Files (x86)GoogleChromeApplication) a spusť aplikaci old_chrome. Mělo by to poté už opět fungovat. :)

zidas

Ale ono ti to asi za chvilku stejně začne dělat kejkle, takže nejlepší řešení je rozkliknout si v pravém horním rohu možnosti prohlížeče, dále pak záložku nastavení, poté úplně dole zobrazit rozšířená nastavení a poté opět úplně dole obnovit nastavení prohlížeče. Tím se problém vyřeší. :)

eve*
hodnocení

0x

Nestává se mi to pravidelně, ale sem tam přeci jen ano. Zkuste kliknout na tlačítko zpět pravým tlačítkem myši, měl by se vám zobrazit pod sebou seznam naposledy zobrazených stránek a vy se vrátíte o tu potřebnou jednu. (popř. více)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]