Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Www.WZ.cz-web zdarma, jak dlouho tam bude?

Od: humbucker* odpovědí: 3 změna:

Ahoj. Můj brácha, jako profesionální amatér přez audio a video věci, záznamy a kino projekce, rádiová vysílání a tak podobně, zřídil na webu zdarma stránky, které se zaobírají těmito věcmi. INTERFONA.WZ.CZ . Ale loni umřel a nikdo další k nim nemá přístup. Nikdo tam už nikdy nic nepřidá a nijak tam nic neupraví. Jak dlouho takové stránky můžou zůstat vystavené na internetu? Díky za informace. Ahoj.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

zvidavajanca*
hodnocení

0x
Dokud wz.cz nezkonci. Stranky nemazou ani kdyz se admin neprihlasuje. Chcete-li stranky smazat, zkuste kontaktovat podporu wz.cz a poptat se na postup ci zda je to vubec mozne. Pokud vim, tak behem registrace se vyplnovaly osobni udaje. Technicka podpora take bude mit prehled o poslednim prihlaseni. Vy take urcite mate doklad o umrti. (Tedy pokud neco takoveho neupravuje zakon)
Na druhou stranu - vadi necemu stranky? Tim myslim treba nejaka nabidka apod? (neotvirala jsrm je, takze nevim) Nebo vadi vam v necem? Pokud ne, tak je klidne nechte zit svym zivotem. Takovych stranek je - nejen po umrti, ale proste tvurce se tomu prestal venovat.
humbucker*
hodnocení

Dík za info. Ne, mě na nich vůbec nic nevadí. Jde jen o věc, jak to v takovýhle případech funguje. Naopak, tyhle stránky jsou ve svém technickém zaměření pořád dost zajímavé. Takové vzdělávací. Bohužel, i Mudr. Jaroslav Holub odešel vzápětí po Pavlovi Mikolášovi. Jeho hlas bývá často slyšet na RCL 101.4 v letitém Jinglu. Začíná hudebním motivem od Stinga : All this Time r. 1991 a se smíchem holčičky na konci. Aspoň to mi dělá nějakou radost. Ahoj.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Mám tam taky stránky zdarma a jedinou podmínkou pro jejich zachování je přihlásit se na ně jednou za půl roku. Jestli je pak skutečně zruší, to nevím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]