Nejste přihlášen/a.
Ahoj. Můj brácha, jako profesionální amatér přez audio a video věci, záznamy a kino projekce, rádiová vysílání a tak podobně, zřídil na webu zdarma stránky, které se zaobírají těmito věcmi. INTERFONA.WZ.CZ . Ale loni umřel a nikdo další k nim nemá přístup. Nikdo tam už nikdy nic nepřidá a nijak tam nic neupraví. Jak dlouho takové stránky můžou zůstat vystavené na internetu? Díky za informace. Ahoj.
Dík za info. Ne, mě na nich vůbec nic nevadí. Jde jen o věc, jak to v takovýhle případech funguje. Naopak, tyhle stránky jsou ve svém technickém zaměření pořád dost zajímavé. Takové vzdělávací. Bohužel, i Mudr. Jaroslav Holub odešel vzápětí po Pavlovi Mikolášovi. Jeho hlas bývá často slyšet na RCL 101.4 v letitém Jinglu. Začíná hudebním motivem od Stinga : All this Time r. 1991 a se smíchem holčičky na konci. Aspoň to mi dělá nějakou radost. Ahoj.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.