Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Counter strike 1.6

Od: matej* odpovědí: 1 změna:

dobrý den
dříve jsem měl windows xp a hrál jsem cs 1.6 uplně vpoho bez lagů a vše šlapalo jak má.Ale ted mám windows 8.1 64-bit tak hra je víc pomalejší když du do hry tak mám držení zbraně na levé ruce a já jí chci na pravé ruce a hraje taková víc pomalejší a rozmazanější a jsou tam při hře vidět malé čtverečky pixely zkoušel jsem jíd do nastavení v nastavení bylo držení zbraně na levé ruce nebo na pravé ruce já dal na pravé a nic se neděje taky jsem zkoušel přenastavit všelijak kompabilitu ale nic .. děkuji předem za odpověd

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

zelenac9*
hodnocení

0x

to jsou prostě win 8 , zkus hrát novější díly jako je Cs source a Cs global ofensive tyjedou vpoho na win 8 , nebo si zaloz steam a kup si ze steamu cs 1.6 to bude lepsi nez stahovat z internetu

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]