Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Půjdou nainstalovat Win 7 n starsi pc

Od: jyri* odpovědí: 7 změna:

zdar lidi chtel bych se zeptat zda pujdou win 7 na počítač s

Intel pentium 4 CPU 2,66Ghz

Ram 376Mb

pevný disk 37,2Gb

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jmlc*
hodnocení

0x

máte příliš malou RAM - nebude to fungovat - min. ram 512,ale doporučuji nad 2GB - jinak na P4 2,66 mám W7 a šlapou

mrblackstar*
hodnocení

0x

Koupit nové RAMky nejméně 2GB ale pokud možno aspoň 4GB. A nový pevný disk - nejméně asi 80GB, Windows 7 zabírají hodně místa a k tomu přičtete pozdější aktualizace systému, ty také zabírají nějaké místo. Procesor je OK.

windows.microsoft.com/...

lmgify
hodnocení

0x

Lide rozbehali W7 i na 128MB RAM *smich* Jak ale ostatni psali, pri dnesnich cenach pameti (kdy lide ty starsi vyhazuji prakticky zadarmo) by se hodilo si par MB obstarat. Vyrazne to zrychli beh W7 (nebudou odhazovat na disk).

Nekteri lide dokonce doporucuji misto W7 dat rovnou W8, protoze jim pry berou mene pameti a bezi rychleji nez W7. *nevi*

lmgify

Aby to nevypadalo jako ze kecam, tak nize jsou videa a tady je blizsi popis instalace W7 (na 384MB jde instalace bez modifikace).

bambula*
hodnocení

0x

RAM 2 GB zda-li pobere zákládová deska

ladinpraha*
hodnocení

0x

Půjdou, ale já bych to nedělal a zůstal bych u WinXP. WinXP zabírá necelé 4GB, oproti tomu Win7 23GB. Máš malý HDD i málo RAM. Uvažoval bych v tvém případě o novém PC, pokud chceš tedy Win7.

bgmaniac*
hodnocení

0x

Procesor bez problémů, disk a RAM jsou malé. Mám starý notebook, procesor 1,7Ghz (konkrétně si nepamatuju), 1Gb RAM a běhá to, i když žádná sláva to není.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]