Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám na opravu jeden starý ntb od známého. Nešel tam zvuk a chtěl nainstalovat originál hru medal of honor allied assaut. Zvuk jsem vyřešil za dvě minuty a hru nainstaloval za pět, ale poté nastal problém. Hra hlásila problém s open gl ovladači. Tak jsem nainstaloval nové ovladače grafiky, ale teď se mi obraz špatně zobrazuje a v nastavení mám pouze dvě možnosti rozlišení 800x600 a ještě jedno větší 1024X768
Jedná se o NTB acer travel mate 2350 a grafika je extreme grahpics 2. Myslím si, že problém je v špatném rozlišení, ale nemůžu přijít jak tam nastavit jiné než ty dvě. Již jsem instaloval tři různé ovladače. Na jednom nebylo to open gl a na dvou jo, ale žádná změna.
Plocha vypadá viz. foto. Černé okraje a nejde vůbec vidět START. Nesetkal se již s tím někdo?
Podle mne máte špatné ovladače grafiky. Stáhněte si originální ovladače z webu Acer nebo z webu Intel a Open GL řešte samostatně.
doplněno 07.06.14 19:41:Ještě jeden odkaz na ovladače pro Trav/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.