Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výběr pc zdroje

Od: zdroj odpovědí: 1 změna:

Dobrý den,mám tento pc zdroj: zbozi.cz/... ale včera mi odešel.vyzkoušeno jiným zdrojem a vše funkční.ale chci se zeptat jestli všechny pc zdroje jsou stejné jako jestli ty kabely nejsou jiné.v servisu mi říkaly že mám zbytečně silný zdroj že tam může být klidně i 350w.poradíte mi prosím nějáký zdroj do 500kč aby měl ale stejné kabely jako ten v odkazu.nemusí to být žádný značkový protože PC je puštěn tak 2 do týdne.Moc děkuji

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

dk1977fm
hodnocení

0x

Zdravím Vás,

všechny pc zdroje mají stejné konektory, akorát nevím jaké budete potřebovat konektory tj. jestli máte zvlášť napájenou grafiku, kolik potřebujete sata, ide konektorů.

Zde je jeden, který by přicházel v úvahu

alza.cz/...

nebo

alza.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]