Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

MS WORD 2007- čísla stránek

Od: hanesz* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, potřeboval bych nutně poradit ohledně čísel stránek ve wordu. S tímto programem pracuji již dlouhou dobu a vytvářím i čísla stránek ale dnes se mi najednou vyskytl problém.

Najedu na kartu VLOŽENÍ- ČÍSLA STRÁNKY a chci si vybrat dolní okraj. Jenže tato volba nejde potvrdit, protože mi vyjede jen šedé okno s nápisem "Uložit výběr jako číslo stránky (dolní)"

Nevíte co s tím je? Potřebuji to nutně použít.

Předem děkuji za rady

MS WORD 2007- čísla stránek

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

cde
hodnocení

0x

Normálně asi praujete s uložený vzory pro čísla stránek - máte tam naspáno Uložit. Zřejmě jste si ty vzory vymyzal.

hanesz*
hodnocení

Je to možné, že jsem s PC udělal něco špatně. Ale nevíte jak to spravit?

dw
hodnocení

0x

Nejjednodušší je vytváření stránkování pomocí zápatí - a to stránka X z Y, případně si vzor vytvořit sám dle požadované velikosti a typu písma.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]