Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou redukci?

Od: bull75 odpovědí: 6 změna:

Ahoj, potřeboval bych připojit k PC monitor ale zjistil jsem, že každý má jinou koncovku. Jakou zvolit redukci aby bylo vše v pohodě? Jak PC tak i monitor už jsou trochu víc starší. Díky za rady

Jakou redukci?
Jakou redukci? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

to co máte vyfoceno na počítači není výstup pro monitor, tedy redukce neexistuje. Hledejte jiný

doplněno 05.06.14 21:59:

na PC hledejte níže, ve vodorovných pozicích bude výstup z grafické karty. Tohle jsou výstupy základní desky, která nemá grafické jádro integrována, takže bude grafika "mimo"

Jakou redukci? #3

hop®
hodnocení

0x

Pletete si výstup pro monitor s COM1... ;)

Hledejte na PC jiný konektor...

doplněno 05.06.14 22:02:

... jak píše Miki, výstup z PC pro monitor bývá na kartě, nikoli na MB... *palec*

bull75
hodnocení

Tady je fotka co všechno tam je. Zrovna včera jsem ho právě odpojoval a mám pocit, že původní monitor byl zapojený do tohoto tak nevím teď.

Jakou redukci? #4

grafická karta je to na fotce úplně napravo, se dvěma bílými výstupy, ta asi až tak úplně stará nebude :) co potřebujete je redukce DVI -> D-SUB (běžně se ke grafickým kartám dodává, prohledejte, jestli ji náhodou někde nemáte).

doplněno 05.06.14 22:34:

redukci můžete koupit např. tady

bull75
hodnocení

Počítač není můj, byl taťky a kupoval ho asi před 10 lety, on sám tipuje rok 2002-2003 :D Díky moc

ladinpraha*

Podívej se i na monitor. Často tam bývá i jiný konektor, než jenom DVI, který je teď zapojen.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]