Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde O2 mobilní internet na 7 dní zdarma

Od: michal223 odpovědí: 4 změna:

Ahoj, právě jsem si aktivoval O2 kartu s mobilním internetem na 3 měsíce zdarma a ihned přišla SMS, že mi začíná běžet prvních 7 dní zdarma. Bohužel, jakákoliv adresa mě stejně přesměruje na stránky O2pripojse. Když se na stránce přihlásím, dokonce to ukazuje, že ze 100 volných Mb denně mi ještě zbývá 99,75, takže aktivace zcela jistě proběla úspěšně. Nevíte někdo, čím to může být? Ještě chci dodat, že simu používám v mobilním telefonu s androidem a jsem si naprosto jistý, že všechno je nastaveno správně, protože starou simku, kde mi ty 3 měsíce vypršely jsem dneska z telefonu vyndal. Všechno dělám úplně stejně jako minule. Vlastně minule jsem jen zasunul simku a ihned jsem mohl na net, nebylo třeba nic nastavovat ani aktivovat. Těch 7 dní se spustí automaticky s prvním zapnutím simky.

Díky za radu.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zavolejte operátorovi O2 *11 od toho tam přece jsou a je to zdarma. Jen je potřeba čekat "až přijdete na řadu".

michal223
hodnocení

Kdyby to bylo tak jednoduchý :)

Z datové simky se nedá volat.

kangaroo*
hodnocení

0x

Zkuste nejprve se odpojit a připojit s modemem a pak případně zkuste restart celého PC a pak už jen zavolání na O2, ale mě to taky vždy nefunguje bez aspoň znovu nalogování :)

david44
hodnocení

0x

Dobrý den, podařilo se Vám problém vyřešit? Já mám přesně ten samý. Díky

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]