Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám problém s připojením internetu na počítači. WiFi funguje, takže se připojím s notebookem na WiFi. Počítač na WiFi nemám, je tam kabel. Asi před týdnem jsem přeinstaloval windows na počítači, a poté přestalo fungovat připojení k internetu, je možné že to je tím a je tam nějaké špatné nastavení? IP adres atd, nerozumím tomu.
Ze střechy vede kabel do routeru, z routeru vede druhý kabel do zrychlovacího modemu, ze zrychlovacího modemu vede třetí kabel do počítače. Zkoušel jsem to vypojit na chvíli a pak zas zapojit ale nic.
Nevěděli byste čím to je? Typuju to na špatné nastavení v počítači po přeinstalaci windowsu.
Než zavolám poskytovatele, tak se ptám zde na nějaké řešení, děkuji.
dobrý den měl jsem ten stejný problém a vyřešilo to přeinstalování ovladače. stáhněte si správný ovladač a nainstalujte ho.Nebo dejte tento počítač vlastnosti správce zařízení sítové adaptéry a přeinstalovat ovladač jsou tam výchozí. Na tom správci zařízení nesmí bejt žlutej vykřičník, kdyby něco napište já to řešil 2 měsíce a pak stačila 1 instalace
Dobrý den, já mám také takový problém. Ale s připojením z notebooku na domácí wifi. Zkusil jsem najet, do těch sítových adaptérů a našel jsem to. Je tam - sítové adaptéry a pod tím dalších 7: např. Hamachi, routek, zařízení bluetooth atp... a u jednoho je žlutej vykříčník a nemůžu najít nikde nabídku, kterou bych mohl přeinstalovat tyto adaptéry. Musím si něco stáhnout? Děkuji.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.