Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Help with youtube

Od: mineplayervitas odpovědí: 8 změna:
Potřebuji pomoct zdelšil jsem si limit délky videí na youtube a nahrání stejně dlouhého videa předtím trvalo cca 1h teť mi to odhaduje cca 700min. Ps: splňuji všechny smluvní podmínky a účet je v dobrém stavu. Kanál: Nevíte někdo co stím?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, zkuste si změřit rychlost internetu viz odkaz. Pokud je malá, tak se není čemu divit. Pokud je normální, tak to řešte s poskytovatelem internetu, jestli Vám "neškrtí"YouTube. A předpokládám, že v době uploadu na YouTube není download a že jste na připojení sám - aby Vám to nebrzdilo něco jiného (někdo jiný). Zdravím!

http://www.dsl.cz/

doplněno 01.06.14 07:58:

No, máte špatný upload, tak si počkáte. Já mám upload 495 kbit/s a download 6,670 Mbit/s.

Měřeno se spuštěným intern. rádiem.

doplněno 01.06.14 08:02:

To si musíte vybrat, která Vaše informace platí. Jinak, řeště to viz má rada - poskytovatel.

doplněno 01.06.14 08:12:

Rozumím. Pokud je tedy rychlost internetu v pořádku, tak by to mohl škrtit poskytovatel. Např. O2 to prý dělá nebo dělal. Více o tom nevím, protože na YouTube nic nevkládám. Zavolejte si na tech.

podporu svého poskytovatele a uvidíte, co Vám k tomu řeknou. Možná Vám to brzdí firewall nebo antivir - zkuste ten upload bez jejich spuštění. Více asi už neporadím, ale snad někdo jiný. Jo, a ten upload dělejte z HDD a ne z flashky.

mineplayervitas
hodnocení

Upload 230 kbit/s download: 9,82 mbit/s
mineplayervitas
hodnocení

Upload: 960 kbit/s download: 9,83 mbit/s
muneplayervitas
Ale já mám upload 960 kbit/s
mineplayervitas
hodnocení

Moc se omlouvám za chybu ale opravdu je 960 kbit/s teť jsem to měřil ještě 5 a naměřilo to to a samé 960 kbit/s.
mineplayervitas
hodnocení

Videa z hardisku nahravam fairwalla antivir mam spuštěntakže viskoušim a určitě se dojdu zeptat do maxtelu ( poskytovatel internetu) jinak moc děkuji za rady. :)

dzordz*
hodnocení

0x

Jak velké je to video?

greenbull*
hodnocení

0x

Youtube má poslední dobou s uploadováním videíí docela problém uživatelů kteří si stěžují na dlouhou dobu uloadu je už celkem dost. Já jsem včera také uloadoval video které většinou nahrávám asi hodinu tak tři hodiny. Bude to chtít počkat až se youtube zase vzpamatuje. Jinak bych se podívl jetli ti upload nevytěžuje ještě něco jiného. Všechno povypínal atd...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]