Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hackli mi email

Od: gubaxan® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den.
mam problem s emailem, třeba někdo poradi :(
Vystavil jsem inzerat s autem na Sauto a po cca tydnu jsem dostal telefonat, ale ohledně uplně jineho auta, ktere jsem nikdy neměl a nemam. Tam se jednalo o podvod.
Další den jsem se už na svuj email nepřihlasil.
Četl jsem fora přimo na seznamu a takovych lidi je vice a začalo to cca 28 května.
Volal jsem přimo na seznam a psal jsem si s online podporou, kde mi bylo řečeno, že mam využit pouze ty jejich chytré formulaře pro obnovu hesla.
Zkoušel jsem to 100x a nic. Taky jsem se zeptal operatoru (chytré blondyny) takže když ten , kdo se dostal na muj email (kde mam uplně všechno od 14 let - veškere registrace, praci atd...) a změnil tam vše co jsem měl,tak podle tohoto formulaře si nic neobnovim - ona semnou souhlasila. A to už teda seznam nenabizi další možnosti obnoveni hesla, ani když přijdu na centralu a předložím doklady, že jmeno souhlasi s emailem - NE, musite to zkoušet přes formulař anebo si založte nový email.
Založeni další schranky pro mě je naprosto zbytečné, protože na tu svoji mam uplně vše (jak jsem už psal)

Když by někdo něco dokazal poradit nebo nějak pomoct - zaplatim za to!
Kontakt na mě 773 654 309.
Děkuji a snad se někdo najde.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, já mohu poradit asi jen jedno - nainstalujte si např. aplikaci Thunderbird, stahujte si veškerou poštu do PC a tu si zálohujte, na Seznamu nic nenechávejte a bude vyřešeno. Zdravím!

hodnocení

Ted už to budu tak nějak dělat, ale nejdřive musim vyřešit tento problem...

trtr

Zdravím, zkuste to z jiného pc, ale pokud to někdo heknul a přemazal a podpora s tím nic neudělá, tak je vše v tahu a to definitivně a bez náhrady. Seznam je zdarma a tak nelze čekat zázraky.

toks
hodnocení

0x

Nejspíše už žádné maily nejsou. Vy jste si pověsil svůj život (maily) na web. To není vhodné řešení.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]