Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Přihlášení na Facebook

Od: janyskovalucie odpovědí: 3 změna:
Když se chci přihlásit na Facebook tak mi to píše:Facebook je nyní z důvodu nutné údržby mimo provoz, ale během několika minut by mělo být možné jej znovu používat. Mezitím si můžete přečíst další informace o tom, proč se vám zobrazuje tato zpráva. Děkujeme za vaši trpělivost v době, kdy vylepšujeme náš web.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
A s čím jako chceš poradit?
Neboj, však on bohužel zase někdy půjde.
Zatím můžeš klidně dělat něco užitečného.
janyskovalucie
hodnocení

S tím, že už je to déle než 24 hodin tak mě to znervozňuje. Ne kvůli tomu, že se nemůžu podívat co nového "ve světě" ale jde mi o to, že už to nefunguje déle než těch 24 hodin. A messenger na telefonu mi jde.

iz*
hodnocení

0x

Lucko, Facebook prostě mívá výpadky, někdy může trvat déle, než se znovu přihlásíš. Jindy se se po "nápravě" FB zobrazí bez stylů ... Buď si zvykni, nebo si najdi jinou síť ...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]