Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Klávesnice

Od: anonymboyy odpovědí: 7 změna:

Díobráý den,
pžřžedem se íoímlíouváým za tíoí jak pišu.
Vcera jsem níormálně vypl níotebíoííoík, vše bylíoí v píoížřáýdku, ale kdyz jsem hío dnes zapl, tak mi začakla neskutečně blbníoíut kláýývesnice. Nevite někdíoí, čim tíoí můze báýt? Myslim, ze píodle tíoíhíoí jak pisu, tak píoíznate, cío mam za príoíblém (nefunguje ani ta klavesnice na mazááýni). Ještě bych díoídal, ze s níoítebíoíokem jsem nic nedelal, celíoíu díoíbu lezel na stíoíle.
Pžředem děkuji za kazdíoíu radu!

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ria*
hodnocení

1x

Tohle se mi taky stalo a byl to vir..:/

frkotou*
hodnocení

1x

Zkuste externí klávesnici, pokud máte. Pokud to bude normální, tak je chyba v klávesnici, pokud ne, tak v pc.

hodnocení

1x

taky jsem to řešil, byl to vir

hodnocení

0x

No jak tak koukám, mají se spolu rády í+o; ž+ř; á+ý. Nepolil to tam někdo?

anonymboyy
hodnocení

Určitě tío nikdy nepíolil, bydlím sááým a já si na takíové věci dávááým píozíor.. príostě tío začalío dělat z ničehíoí nic.. blbne i numerickáý klávesnice.. necháýpu, čim tío můze báýt, kdyz tío ještě včera jelío níormálně.. :/

anonymboyy
hodnocení

Extrení kláývesnice funguje níormáýlně.. Bíohuzel i ta je ríozbitáý a jediníou funkčni klááývesnici máýým s kulatáým kíonektíorem. Zkusím pžřeinstalíovat ještě dnes windíows (chystáýým se na tío uz asi 3 táýdny) a uvidim.. Snad tío bude tim virem a ne klavesnici.. Jinak všem děkuji za íodpíoved! :)

anonymboyy
hodnocení

Tak teď jsem přeinstaloval Windows. Některé klávesy uz jedou v pořádku, ale některé (1, 6 apod.) nefunguji. Takze nejspiš budu muset koupit novou klávesnici.. Děkuji za rady :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]