Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
mám dotaz ohledně mého mikrofonu. Včera mi mikrofon fungoval bez problémů. Dnes vak už nefunguje. Předtím jsem se hrabal v nastavení, tak je možné, že jsem něco přenastavil. Ale na TeamSpeaku (ostatně ani ve Windowsu Nahrávání zvuku, prostě nikde) nejsem slyšet, ale ode mne je slyšet ozvěna jejich řeči a systémové zvuku v počítači (například zpráva od icq, chybová hláška) Prosím poraďte, předem děkuji.
No jasně, tak zkus poklepat na repráček u hodin (případně pravé tl a otevřít ovladač hlasitosti) tam v možnostech jsem vlastnosti a v nic přepínáš přehrávání a záznam, v obojích je mikrofon a podle mě máš v přehrávání mikrofon zesílen,ale v záznamu je buď moc ztlumen, úplně vypnut nebo neni vybrán...
Zdr.
V nasteveni mikrofonu (ovladani hlasitosti -> options -> properties -> recording -> mikrofon -> advanced ) si zapni ci vypni (ted si nejsem jist) microphone boost.
Doufam ze je to tim.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.