Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nefunkčnost mikrofonu

Od: dragi odpovědí: 5 změna:

Zdravím,

mám dotaz ohledně mého mikrofonu. Včera mi mikrofon fungoval bez problémů. Dnes vak už nefunguje. Předtím jsem se hrabal v nastavení, tak je možné, že jsem něco přenastavil. Ale na TeamSpeaku (ostatně ani ve Windowsu Nahrávání zvuku, prostě nikde) nejsem slyšet, ale ode mne je slyšet ozvěna jejich řeči a systémové zvuku v počítači (například zpráva od icq, chybová hláška) Prosím poraďte, předem děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

No jasně, tak zkus poklepat na repráček u hodin (případně pravé tl a otevřít ovladač hlasitosti) tam v možnostech jsem vlastnosti a v nic přepínáš přehrávání a záznam, v obojích je mikrofon a podle mě máš v přehrávání mikrofon zesílen,ale v záznamu je buď moc ztlumen, úplně vypnut nebo neni vybrán...

dragi
hodnocení

tímto není

To se mi nechce moc věřit páč tohle je nastavení mikrofonu. Pokud je to opravdu správně tak mě napadá ještě že jsi něco změnil v nastavení přímo softu u zvukovky,ale co konkrétně to ti neporadim páč to bys měl vědět ty (to jsou věci co je potřeba vidět aby přišel nápad) *nevi*

l81*
hodnocení

0x

Zdr.

V nasteveni mikrofonu (ovladani hlasitosti -> options -> properties -> recording -> mikrofon -> advanced ) si zapni ci vypni (ted si nejsem jist) microphone boost.

Doufam ze je to tim.

To je fakt...a občas to tam neni takhle ale je tam napsáno třeba zesílení mikrofonu a některej potřebuje to a některej to.
Pravda pravdoucí *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]