Nejste přihlášen/a.
dobry den,
mohu poprosit o radu jak postupovat v nastaveni zobrazeni prohlizece, kdy se mi nezobrazuje horni lista napr. u you tube radek kde se zadava vyhledavani , u FB lista s ikonami atd.? tusim ze jsem asi nekde "nechtene" zvolila nastaveni monitoru ... díky moc predem
Dobrý den, spíše, než o nastavení monitoru, to bude chyba při načtení stránky, protože ten vyhledávací řádek je její součástí. Zkuste v nastavení prohlížeče vymazat mezipaměť (paměť vyrovnávací) a cookies. Potom zkuste stránku znovu načíst. Zdravím!
doplněno 31.05.14 10:27:Tím vyhledávacím řádkem myslím to, co je přímo na stránce YouTube. Pokud, ovšem, nevidíte ani adresní řádek prohlížeče, tak potom by to mohlo být špatným nastavením rozlišení obrazovky.
Já bych si tipla spíše na špatné nastavení velikosti okna prohlížeče, že horní část jakoby zajede pod horní okraj. (Rozlišení monitoru může být v pořádku.) Zkuste okno prohlížeče "chytit myší" za některý viditelný okraj a okno zmenšit. Potom klikněte do prázdného místa (pozor, abyste neklikla na nějaký odkaz) na stránce a stiskněte F5.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.