Nejste přihlášen/a.
Zdravím, mám takový problém, měl jsem win 7 profesional na starém disku který strašně chroupal, takže jsem se bál aby mi neodešel, tak jsem nainstaloval win 7 ultimate na druhý nový disk, vše proběhlo v pohodě, i jsem ho začal používat...nikde žádný problém, ale pak jsem chtěl ten starý disk dát pryč a nechat tam jen ten nově nainstalovaný win 7, ale po zapnutí mi to zobrazí chybovou hlášku něco jako že není systém unknown filesystem grub rescue upravoval jsem si i pak v biosu jako první spustit ten nový disk, ale nic, opět jsem přidal starý disk a pc se mi zeptal jestli chci pustit starý nebo nový win...takže na tom novým disku je vše v poho ale sám se nespustí.. díky za rady..pokud možno podrobnější, díky moc
Nejrychlejší by asi bylo z původního disku udělat image (umí to přímo win7 jmenuje se to tuším bitová kopie disku) a tu posléze obnovit na disk nový.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.