Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit smazané soubory z disku?

Od: deda43* odpovědí: 4 změna:

Jakým programem přepsat dříve smazané soubory z pevných disků, které umí některé programy obnovit. (Recuva a p.) Jde mi o to, aby se nedaly přečíst ani názvy smazaných souborů. Nemusí se několikrát přepisovat, stačí, aby data nebyla programy pro obnovu dat čitelná.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Vyzkoušejte SafeDelete

praivo*
hodnocení

2x
Přemazat prázdné místo tuším umí i CCleaner.
doplněno 29.05.14 17:16:

A nebo to udělej jednoduše: Na disk nahraj nějaká jiná data - a to tolik, abys ho úplně zaplnil. Tím přepíšeš původní zbytky a když tato data smažeš, nikdo už nikdy nezjistí, co tam bylo před nimi, najde jen zbytky z nich.

dzordz*
hodnocení

2x

Například DP Shredder, paehl.de/... , freeware a portable

deda43*
hodnocení

Díky za odkazy všem.

Safe Delete vymaže soubor, který přetahnu myší, nenašel jsem jak odstranit smazané.

CCleaner umí, ale jen disk se systémem, flešku jsem neuměl.

Dp_schredder umí flešku, ale všude zůstanou jména souborů v adresáři.

Takže otázka, co umí odstranit z adresáře disku, flešky, názvy smazaných nebo odstraněných souborů?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]