Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to správný typ nabíječky?

Od: sad odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,
odešla mi originální nabíječka od notebooku atak hledám náhradu. Bylo mi řečeno, že univerzální by měla stačit. jelikož se v tom nevyznám tak se chcu zeptat vás co tomu rozumí zda mnou vybraná nová nabíječka je správná.
Odkaz na ní zde: czc.cz/...
Název mého notebooku je lenovo g570... na nabíječce mám tyto informace input: 100-240V - 1.8A
50-60Hz
Output: 20V - 3.25A
děkuji za radu...

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Výkon jr příliš malý a nemylim-li se, notebooky Lrnovo řady G5xx mají napájecí konektor hranatý (alespoň u G505 tomu tak je)
sad
hodnocení

né mám kulatý takže to nestačí jo?

Má výkon jen 48W, vy potřebujete 65W zdroj. Asi vy fungoval, ale v zátěži by mohl být problém

zwiki*
hodnocení

1x

Dobrý den.Kupte si tuto Esperanza EZ101 Univerzální napájecí adaptér pro notebooky 80W.

sad
hodnocení

Jste si jist tím co jste mi poslal? Opravdu mi to bud epasovat po všech stránkách? napěti, koncovka atd?

hodnocení

0x

tady pro lenovo G570

vymena-displeje.cz/...

doplněno 29.05.14 12:12:

popř.

interlink.tsbohemia.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]