Nejste přihlášen/a.
Při spouštění slovníku se objevila hláška:Z tohoto počítače je přístup k programu Windows Script Host zakázán.Jsem začátečník a nevím co mám dělat.Poraďte.
Slovník je Peki dictonary,česko-anglický a německý.Jsem majitelem počítače,tak snad práva mám.
Majitel počítače má pochopitelně práv dost, ale tady jde o to, zdali při používání počítače jste přihlášen jako administrátor, nebo pracujet po nějakým účtem s omezenými právy, což je pro běžného uživatele bezpečnější, má-li ovšem po ruce někoho, kdo vyřeší podobné trable :o)
Majitel a administrátor je něco jiného
No dobře, je to docela starý program, nezkoušíš ho třeba na vistě? Tam to možná bude potřebovat změnit kompatibilitu- pravé tl na zátupce, vlastnosti,kompatibilita
Jsem přihlášen jako Správce počítače.Asi mi to způsobilo aplikování programu xpy.Ale stejně to neumím odstranit.Pomůžeš?
.Dík
Nastav v tom programu nějaký výchozí profil Windows a aplikuj ho. Měklo by se to nastavení vrátit zpět.
Nevím jak.Ten program xpy se neinstaluje,jen něco dělá v počítači,aby z něho nic nekontrolovaně neodcházelo.
Tak jinak. Zkus si stáhnou podobný program:
Tam si můžeš ten script nastavit, případně systém vrátit do původního stavu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.