Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Záhada s připojením přes wifi

Od: krata* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

mám wifi připojení k internetu, který mám jak v pc tak v mobilním telefonu. Když zadávám různá slova v pc do googlu a po té si chci něco vyhledat v google v mobilu tak se v mobilu v nabídce googlu objeví má poslední vyhledávaná slova, která jsem zapisovala do pc. Tomu nerozumím. Ale čemu vůbec nerozumím, že když můj přítel vzdálený 200 km a v jiném státě ve svém mobilu v googlu něco vyhledává, tak i tak se jeho vyhledávaná slova objeví v mém mobilu. Oba jsme připojeni k wifi jak u mě doma tak u něho doma. Vysvětlení určitě existuje, ale já ho neznám :) a tak se ptám...

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

1x

Přenáší se i celá historie procházení, přihlašovací údaje, názvy účtů, nastavení a tak?

Jste oba přihlášeni přes jeden účet do synchronizace?

krata*
hodnocení

Zatím jsem na nic jiného nepřišla, než na to co jsem psala. Nejsme přihlášení přes synchronizaci. Jenom jsme si každý zadali do telefonu heslo k wifi, hm nechápu

111®

nesdíleli jste spolu třeba fotky?

krata*
hodnocení

Společně jsme fotky nesdíleli, max. mě přítel přes gmail kdysi dávno posílal video nebo fotku. Ukazují se mi pouze ty hesla, které přítel vyhledává v googlu. I v hirtorii v telefonu přes účet gmail se mi zobrazují jak jeho tak moje hledané stránky.

111®

nesdílíte Gmail+? odhlaste se od účtu..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]