Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
mám wifi připojení k internetu, který mám jak v pc tak v mobilním telefonu. Když zadávám různá slova v pc do googlu a po té si chci něco vyhledat v google v mobilu tak se v mobilu v nabídce googlu objeví má poslední vyhledávaná slova, která jsem zapisovala do pc. Tomu nerozumím. Ale čemu vůbec nerozumím, že když můj přítel vzdálený 200 km a v jiném státě ve svém mobilu v googlu něco vyhledává, tak i tak se jeho vyhledávaná slova objeví v mém mobilu. Oba jsme připojeni k wifi jak u mě doma tak u něho doma. Vysvětlení určitě existuje, ale já ho neznám a tak se ptám...
Přenáší se i celá historie procházení, přihlašovací údaje, názvy účtů, nastavení a tak?
Jste oba přihlášeni přes jeden účet do synchronizace?
Zatím jsem na nic jiného nepřišla, než na to co jsem psala. Nejsme přihlášení přes synchronizaci. Jenom jsme si každý zadali do telefonu heslo k wifi, hm nechápu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.