Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
před časem si mě přítel v afektu zablokoval na Facebooku. Poté chtěl blokaci zrušit, klasicky mě odebral ze seznamu blokovaných osob a mysleli jsme, že tímto bude věc vyřešená a opět své příspěvky uvidíme. Bohužel se to nějak "zaseklo" a Facebook se chová, jakoby mě přítel měl stále blokovanou - navzájem jakobychom neexistovali, já nenaleznu jeho profil a on zase nenalezne ten můj. Ani jeden toho druhého již nemáme v seznamu blokovaných osob. Co s tím?
Ať si přítel změní uživatelské jméno, (mohlo by stačit prohodit jméno s příjmením), pak už byste se měli vidět. Kdyby ne, změňte jméno i Vy, případně zkuste (opět napřed jenom jeden) změnit e-mail. Ten druhý by pak mohl zkusit vyhledat podle nového e-mailu.
Děkuji za tipy, vyzkoušeli jsme to a bohužel problém přetrvává i po změně uživatelského jména a e-mailu :-/
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.