Nejste přihlášen/a.
Jan odstranit program, Yandex, který se mi nainstaloval během instalace programu Open Office a podle toho, co jsem našla na netu to není nic pěkného, je to vlastně asi jen prohlížeč. Mám nainstalován bezpečnostní program Avast internet security.
obecně používám k odinstalaci ccleaner nebo iobit.com/...
Jsou v CZ, lehké a pochopitelné pro každého.
Osvědčený odinstalační program zdarma je Revo Uninstaller: slunecnice.cz/...
doplněno 08.07.14 21:34:Prohlížeč Yandex lze odstranit obdobně jako jiné prohlížeče (kromě MSIE) odinstalováním buď přímo ze systému nebo lépe odinstalačním programem. Pokud vás obtěžuje Yandex Toolbar, zkuste jej odstranit podle tohoto návodu: yac.mx/...
Já nevím, asi to není klasický program, teď jsem na netu četla, že je to ruský prohlížeč, konkurující google, ale v jednom příspěvku píší špatnou češtinou, že je to trojský kůň, tak nevím, co mám dělat. Psala jsem i na avast a tak budu čekat na odpověď
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.