Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potreboval bych poradit jak nainstalovat bios,stahl jsem si soubor,ktery jsem rozbalil a dal nevim jak.
Ahoj, každý výrobce základních desek může mít trošku jiný postup. Bylo by dobré, kdyby jste napsal co máte za základní desku.!Ujistěte se, že máte správný BIOS na vaší základní desku!
Myslím si, že jste si stáhnul jak flashovací program tak nový BIOS. Pokud můžu radit, tak flashujte BIOS z DOSu.Rozbalte soubor na pevný disk do nějakého adresáře a nabootujte DOS z diskety.Spusťte flashovací program a dále pokračujte podle instrukcí.Pokuď používáte NTFS na pevném disku, tak použijte bootovací disketu z Win98 a nakopírujte flashovací program s novým BIOSem do virtuální jednotky a poté spusťe.Před flashutím BIOSu si zálohujte stávající BIOS pomocí flashovacího programu.
Tak ted jsem uplne ztracenej, mam gigabyte ga m55plus s3g a na strankach vyrobce sem stahnul bios f13. Rozbalil jsem to a mam tam soubor autoexec,flash895,j7aaa a j7aab... Kdyz dam autoexec- NTVDM CPU obsahuje neplatnou instrukci..., to same u flash895
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.