Nejste přihlášen/a.
Buďte zdrávi,
potřebuji si nainstalovat Windows Server na VirtualBox a po každém spuštění mi to hází tuhle chybu... nevíte prosím kde je problém?
Děkuji
J.
doplněno 27.05.14 14:03:A jak ho vyřešit. ![]()
Tak je to už funkční... ale ještě jeden dotaz...
nevíte, proč mi nejde variabilně zvětšovat/zmenšovat obrazovka u toho? Někde jsem četl, že musím nainstalovat přídavky pro hosta, ale když na to kliknu, tak se nic nestane...
Díky
J.
0x
Dobrý den, pokud jsem to pochopil, tak instalujete OS 64-bit, ale ten není podporován.
Zkuste verzi OS 32-bit. Zdravím!
0x
Server 2008 R2 a Server 2012 jsou pouze 64bitové. Aby to šlo nainstalovat, je třeba mít 64bitový hostovací systém s podporou hardwarové virtualizace (a mít ji povolenou v biosu).
(64bit systém na 32bit hostovací operační systém by nakonec taky šel, ale 64bit CPU musíte mít tak jako tak.)
doplněno 27.05.14 22:42:Měl jsem vždy akorát virtualbox, dřív několik 32bit linuxů na 32bit linuxu pro zkoušení síťových věcí, teď 32 a 64bit linux na 64bit windows pro kompilování a testování, nikdy mi tam nic nechybělo. VMware nevím ![]()
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.