Nejste přihlášen/a.
Buďte zdrávi,
potřebuji si nainstalovat Windows Server na VirtualBox a po každém spuštění mi to hází tuhle chybu... nevíte prosím kde je problém?
Děkuji
J.
doplněno 27.05.14 14:03:A jak ho vyřešit.
Tak je to už funkční... ale ještě jeden dotaz... nevíte, proč mi nejde variabilně zvětšovat/zmenšovat obrazovka u toho? Někde jsem četl, že musím nainstalovat přídavky pro hosta, ale když na to kliknu, tak se nic nestane...
Díky
J.
Dobrý den, pokud jsem to pochopil, tak instalujete OS 64-bit, ale ten není podporován.
Zkuste verzi OS 32-bit. Zdravím!
Server 2008 R2 a Server 2012 jsou pouze 64bitové. Aby to šlo nainstalovat, je třeba mít 64bitový hostovací systém s podporou hardwarové virtualizace (a mít ji povolenou v biosu).
(64bit systém na 32bit hostovací operační systém by nakonec taky šel, ale 64bit CPU musíte mít tak jako tak.)
doplněno 27.05.14 22:42:Měl jsem vždy akorát virtualbox, dřív několik 32bit linuxů na 32bit linuxu pro zkoušení síťových věcí, teď 32 a 64bit linux na 64bit windows pro kompilování a testování, nikdy mi tam nic nechybělo. VMware nevím
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.