Nejste přihlášen/a.
Ahoj, potřeboval bych poradit. Potřebuji si nainstalovat windows 7 z flash disku. Flasku mám nabootovanou - v BIOSU prioritu flashku uložím a restartuji... objeví se mi nabídka flashky, dám tam windowsy a pak už naběhne černá obrazovka se šipkou uprostřed a tím to končí...-_- Nevíte prosím čím by to mohlo být?...
Díky moc za odpověď
Bootaval jsem v YUMI...
nonenačte se zaváděcí soubor... máš tu flešku udělánu jako bootovací? pro WINdowsy? jetam nakopírován ISO soubor? nebo jsi to rozbalil?
Dělal jsem jí v YUMI, nechal jsem tu flashku tím programem nabootovat na w7 a cílovým souborem byl ISO soubor s Windowsama...YUMI by měl udělat vše za mně. Ten program jsem už zkoušel jednou a vše fungovalo...
tak tu udělej znovu...nebo pohledej, vím že byl soubor na Linuxy a pak na WIN, ale kde to bylo už nevím..možná se to špatně zkopírovalo, nebo je naflešce vadnej claster, ji přeformátuj a udělej znovu..
Tak sjem to zkusil nabootovat znovu na jinou flashku a pořád to nefunguje...ve chvíli kdy by se měla ukázat první okna pro instalaci, tak se ukaže černá obrazovka, myš a flashka a pc přestanou inhned pracovat. zvuky vydává jen větrák a flashka zhasne.
nefunkční mechanika...:D...někdo mi poradil, že přeinstalovat BIOS, ale do toho bych se moc nehrnul...:D
doplněno 27.05.14 12:29:Myslíte, že když píchnu do pc funkční mechaniku, že bude fungovat i bez instalování ovladačů?...:D..Jen na insalaci W7?...
Dobrý den, většina mechanik nepotřebuje ovladače. Navíc, fungují už v BIOSu, kdy žádný OS neběží. Pokud ji máte, tak jste to měl už udělat. Zdravím!
doplněno 27.05.14 12:37:Ten ISO soubor vypalujte jako obraz disku a pomalu, aby byl výsledek bez chyb.
doplněno 27.05.14 12:43:Vyměnit mechaniku není tak složité. Potom také nastavte v BIOSu bootování z mechaniky jako první, vložte správně vypálenou instalačku do mechaniky a po restartu PC to musí bootovat.
Děkuji za odpověď... DDV s W7 mám, akorát jsem nikdy nepoužil kvůli té nefunkční mechanice...Já mechaniku vlatsně nikdy pořádně nepotřeboval...
Děkuji...
funkční mechanika DVD je základ. vyměnit , a zkusit. Myslím , že se to chytne, neb BIOS je na to stavěn, insatlovat z DVD.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.