Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Skype svítí

Od: johan19* odpovědí: 9 změna:

Nevím si rady z následným problémem. U mé přítelkyně svítí na skajpu že jsem online i když je můj počítač vypnut a pak dochází k nemilým situacím! A já nevím jak to vyřešit! Děkuji za pomoc. Johan

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Jak vypínáte PC? Normálně když je spuštěný Skype dáte vypnout nebo nejprve ukončíte Skype a až potom dáte vypnout PC?

johan19*
hodnocení

Normálně vypínám bez ukončení skype zkusil jsem ho vypnout ale prý svítím dál. Johan

ovczaak*
hodnocení

2x

hlásím stejný problém,zhruba poslední tři týdny na ty ikonky není spoleh...ještě jsem si všiml,že při vypínání compu naběhne tabulka - ukončování programu skype. přitom skype zapínám i vypínám ručně.taky bych rád věděl,co s tím...skype blbne?

hodnocení

0x

To nějakou dobu ještě svítí ,,jedině si myslím,že jak to zhasne,tak se vypne i hovor s kamerou či bez. Nahoře přestane svítit .

praivo*
hodnocení

0x

Nejsi přihlášený na jiném zařízení, třeba na mobilu? Nebo je taky možné, že se ti do účtu dostal někdo jiný, radši si změň heslo.

johan19*
hodnocení

Na mobilu se odhlašuji pokaždé a teď jsem změnil i heslo tak uvidíme. Děkuji Johan

karasovi2
hodnocení

0x

Dobrý den! Já mám ten samý problém. U mé ženy, která má svůj notebook, svíti zelený symbol, že jsem online i když je můj notebook vypnut. Někdo zde poradil změnu hesla. To jsem provedl, ale stav se nezměnil. Pořád stav Skype se hlásí všem účastníkům chybně. Poradí někdo? Děkuji předem. Karasovi

karasovi2
Asi 1 hodinu jsem hledal na webu jak odstranit tento problém a myslím si, že jsem našel řešení. Já jsem to řešení provedl u svého notebooku a u mě to funguje. Když vypnu notebook tak to hlásí u mé ženy na notebooku, že jsem offline-prázdný symbol. Problém nastane, když si propojíte účet od Microsoftu se Skype. Pro odstranění tohoto propojení jsem provedl toto: Horní lišta Skype/účet/Podrobnosti účtu/Nastavení a předvolby/Nastavení účtu/...účet Microsoft musí být Nepropojen.Zdraví Karasovi
johan19*

Postupoval jsem podle Vaši rady a zjistil jsem že účet Microsoft propojen není! Ale vyřešil jsem to tím že jsem neviditelný a je klid. pokud chci aby mě kontaktovali zapnu online. Johan19

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]