Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit Ask?

Od: wamp® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den všem:)Prosím Vás,před chvilkou mně do pc skočil ten nechutný Ask,když jsem stahovala jeden program.Nechci ho tu *zed* Poraďte,prosím!Děkuji moc!

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

3x

Dobrý den, podívejte se přes START / Ovládací panely do Přidat nebo odebrat programy. Pokud tam najdete něco toho jména, tak to zkuste odinstalovat. Zdravím!

doplněno 24.05.14 19:28:

Myslíte hlavní lištu v prohlížeči? Zkuste tu první radu a odstranit i ten "Konverter"(pokud tam bude také).

doplněno 24.05.14 19:31:

Zkuste tento návod - asi to bude pro Vás náročnější, ale Vy to určitě dáte.

remove-pcvirus.com/...

doplněno 24.05.14 19:36:

Pročtěte si pozorně ten odkaz a zkuste si stáhnout a instalovat ten prográmek na odinstalaci Ask.

hodnocení

Nacpal se mi na hlavní lištu a ještě před ním je psáno :"Video download converter."

doplněno 24.05.14 19:27:

Bene:Děkuji,ale není to tam,bude to evidentně virus *zed*

doplněno 24.05.14 19:33:

V programech to vůbec nenííí *zed*

doplněno 24.05.14 19:43:

Bene,jste zlatíčko a můj zachránce *pusa* Dala jsem to ručně dle Vašeho odkazu.Moc Vám děkuji *ua*

iz*
Wamp, na to si dejte pozor, nebo Vám tam Ask či jiné podobné "něřádstvo" co nevidět naskočí znovu: Při instalaci jakéhokoliv chtěného programu přesně sledujte, co Vám instalační program píše, někde tam bude i možnost odškrtnout nainalování dalších programů - ohlídejte si, aby všechna okénka (většinou čtverečky) byla prázdná. Jinak si s dalším programem můžete nainstalovat něco, co půjde odstranit mnohem hůře ...
hodnocení

Ivzezko,děkuji :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]