Nejste přihlášen/a.
Dobrý den všemProsím Vás,před chvilkou mně do pc skočil ten nechutný Ask,když jsem stahovala jeden program.Nechci ho tu
Poraďte,prosím!Děkuji moc!
Dobrý den, podívejte se přes START / Ovládací panely do Přidat nebo odebrat programy. Pokud tam najdete něco toho jména, tak to zkuste odinstalovat. Zdravím!
doplněno 24.05.14 19:28:Myslíte hlavní lištu v prohlížeči? Zkuste tu první radu a odstranit i ten "Konverter"(pokud tam bude také).
doplněno 24.05.14 19:31:Zkuste tento návod - asi to bude pro Vás náročnější, ale Vy to určitě dáte.
doplněno 24.05.14 19:36:Pročtěte si pozorně ten odkaz a zkuste si stáhnout a instalovat ten prográmek na odinstalaci Ask.
Nacpal se mi na hlavní lištu a ještě před ním je psáno :"Video download converter."
doplněno 24.05.14 19:27:Bene:Děkuji,ale není to tam,bude to evidentně virus
V programech to vůbec nenííí
Bene,jste zlatíčko a můj zachránce Dala jsem to ručně dle Vašeho odkazu.Moc Vám děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.