Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Správce úloh po stisknutí kláves ctrl+alt+delete u win7

Od: jakdt odpovědí: 3 změna:
dobrý večer,u os winXP jsem měl nastaveno aby se při stisknutí kláves ctrl+alt+delete zobrazil rovnou správce úloh,tenkrát totiž stačilo oddinstalovat klienta sítě netware a bylo to.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

u WinXP to dělalo snad defaultně, že CTRL+ALT+DEL otevíralo správce úloh.

U WIN7/8 to jde (stejně jako to šlo i u XP) pomocí CTRL+SHIFT+ESC (výhoda, jde jednou rukou ;) )

betaraybill*

ty jo jak to děláte jednou rukou? Vždyť je to hrozně nepohodlné. Jsem to zkusil a palec na ctrl, ukazováček na shift a na esc se snaží dosáhnout prsteníček. Podle vynaložené námahy je pro mě pořád nejjednodušší použít obě ruky.

nedokážu si představit dělat tuto zkratku dvěma rukama, vždyť jsou všechny tři klávesy v řadě na úplně levé straně klávesnice :)

buď CTRL-palec, SHFIT-ukazováček a ESC-prostředníček (s přehledem, a to nemám nijak velké ruce), nebo jen přehmátnu z postavení "všema deseti) na CTRL-malíček, SHIFT, prsteníček, ESC-prostředníček :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]