Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Outlook expres - nejde psát text zprávy

Od: mumie* odpovědí: 3 změna:

Nadaří se mi psát text zprávy. Outlook poštu přijímá i odesílá, ale mohu napsat pouze předmět. V okně na text nebliká ani kursor. Poraďte mi prosím, kde mám chybu.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Tak co ho zkusit reinstalovat po zazálohování složek s e-maily?

mumie*
hodnocení

vyzkouším, díky

maxan*
hodnocení

0x

Outlook expres je náchylný k vcelku pestré paletě chyb a už z toho důvodu bych radil tuhle nefukčnost "využít"ke změně klienta. Zkusil bych třebaThunderbird thunderbird.czill/... . Kromě toho znám lidi, kteří nedají dopustit na gmail, jehož webové rozhraní je schopno zvládnout to, co zvládne jakýkoliv mailový klient a kromě toho je gmail vybaven exceletním spam filtrem i protivirovou ochranou.

Při vhodném nastavení přesměrování došlé pošty na staré adrese a zaplé možnosti odesílání z adres na než byla pošta poslána, dokonce při přechodu na gmail ani nebudete muset hromadně rozhlašovat změnu adresy a upomínat své kontakty aby si přepsali adresář (což je u mnoha mých známých neřešitelný problém :o)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]