Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nejde zapnout - připojit WiFi

Od: romanecka odpovědí: 9 změna:

Ahoj, prosím poradte, koupila jsem si notebook Acer aspire E1-532-29574g50 , asi složitý název, já vím... No a chtěla jsem se připojit k wifi, ale nic to nenašlo, žádné zařízení a ani když jsem se pokoušela wifi zapnout na ntb, nerozsvítilo se... Tak jsem tam pak strčila kabel, a taky nic :/ už jsem z toho zoufalá... Nevím, jestli nainstalovat nějaké ovladače, popř. jaké? Jen doufám, že to nebude sítová karta a hned reklamačka... :/ Prosím, prosím, poradte mi :P

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

zwiki*
hodnocení

0x

Ahoj.Acery jsou problémové notebooky ve všem.Vyměnit a koupit Asus 550LD.

emilka12*

A zadala jsi heslo Wifi?

praivo*

Těžko mohla zadat heslo, když se ani nezapnul adaptér.

praivo*
hodnocení

0x

Jaký máš OS? Byl předinstalovaný, nebo sis ho nainstalovala sama?

ladinpraha*

Praivo - ano, tohle je podstatná otázka. Zda byl koupen s W7 nebo byl W7 nainstalován dodatečně.

Romanečka - Co znamená pokoušela? Zapnula jsi a nerozsvítil se nebo si nejsi jistá, že jsi ho vůbec zapnula? Pokud jste instalovali sami, tak budou nejspíš chybět ovladače.

Zwiki - tohle svoje tvrzení máš odkud? Z vlastní zkušenosti? Asi těžko. Spíš fámy z netu a navíc dost staré. Já tu mám Acery dva a oba jedou už víc než 5 let bez jediného problému. Pokud něco tvrdíš, tak bys to měl umět zdůvodnit.

romanecka
hodnocení

Mám tam win7, instalovali jsme sami...

praivo*

64bitový? Jestli ne, doporučuji přeinstalovat, protože ovladače od výrobce jsou právě jen pro x64, najdeš je tady po zadání "E1-532". U některých zařízení je více ovladačů pro zařízení od různých výrobců - co je ve tvém počítači, to zjistíš pomocí tohoto programu. Po stažení všech potřebných ovladačů pro jistotou restartuj počítač.

romanecka
hodnocení

Jj, myslím 64 :) A už stahuji nějaké ty ovladače Lan, tak uvidíme, jsem fakt nasraná :/ napřed mi došel ntb bez OS, tak jsme ho museli dointalovat a ted tohle, no... :/ :/ :/

romanecka
hodnocení

nainstalovaný je win7 :/ já prostě nevím, ani jaký ovladač třeba stáhnout :/

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]