Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

HP Pavilion dv 2500 navedení na str

Od: amidamaru* odpovědí: 1 změna:

Prosím o navedení na str.Kde je integrák audia pro HP Pavilion Entertainment PC-typ dv 2500.Na základovce kdysi byl pavouk na tomto nic.Ač hledám,jak hledám,nemůžu ho ani na googlu najít.Mám systém Ubuntu 12.4.A stále mi to píše,-prázdný výstup.Tak bych ho chtěl skusit oživit natvrdo.Nebo alespon hledat kolem závadu.Bohužel však nevím,kolem čeho hledat.ani elektrické schéma jsem nenašel.Pomůžete mi?Předem děkuji. Staník

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, jako první bych se podíval do BIOSu, jestli není zvukové zařízení vypnuté. Jako druhé bych zkusil sehnat ovladač pro toto zařízení pro OS Linux (nebo se poptat na fǒru Ubuntu). Váš postup nedovedu posoudit, tak k tomu nemám nic. Zdravím!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]