Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč mi místo filmů naskakují zástupci?

Od: alexandra111* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den,když dám flešku s filmy do netbooku,naskáčí mi tam místo nich ikony se zástupci,kde je název filmu,1kb a umístění Windows C/system32.Film nejde spustit,ani nikde najít.Nejde ani vymazat,pořád to tam skáče zpátky. Když to dám do počítače,tam tam je film i ta ikona s tím zástupcem,ale ikonka s filmem je nějaká průsvitnější,taková bledá.A je pořád bledá i když ji z flešky,překopíruju do počítače.Už nevím co s tím,prosím poraďte.Dělá to jenom v tom netboku.Děkuji

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

dzordz*
hodnocení

0x

Správně to funguje tedy jen na tom počítači, ze kterého byly filmy na flešku umístěny, nebo i jinde?

Používáte skutečně kopírování, tedy ctrl+C a ctrl+V nebo přetažení pravou myší s volbou Zkopírovat?

alexandra111*
hodnocení

Ano,mám to zkopírováno správně,vyzkoušeno na více noteboocích v zaměstnání.všude to hraje zprávně,jenom to strčím do toho malého notebooku,tak už mi to neukáže film,ale jenom toho zástupce.je to fakt divné.Zkoušela jsem více flešek ,z více filmy.A teď jsem zjistila,že když na tu flešku v tom netbooku chci zkopírovat fotku,tak mi to tam hodí zase jako zástupce.Ale když ty filmy mám nakopírované ve složce,tak to neudělá,jenom když je mám volně na té flešce.Děkuji

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]