Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Libre Office - řazení dat

Od: ds23* odpovědí: 4 změna:

MS Office 2010 Excel umožnuje řadit data i podle barvy. V Libre office jsem tuto možnost nenašel. Jde nějakým způsobem řadit v Libre office data podle barev? Díky

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, používám tento program asi týden, tak jsem "zkušený" uživatel. Prohledal jsem nastavení programu (mám anglickou verzi), ale nic jsem nenašel. To neznamená, že to ten program neumí, protože jeho nastvení je náročné a mohl jsem to přehlédnout. Vlastně ani nevím, jaké barevné rozpoznání máte na mysli - zkuste to popsat přesněji, jaká data máte barevně označená. Zdravím!

amidamaru*
hodnocení

0x

Záleží jake to libre office máš.Na základním Ubuntu 12.4,mám LibreOffice Calc,a LibreOffice Impres.oba dva v češtině.Ma obou bez problému je nastavení barev pozadí a i písma.Pokud používaš ubuntu,tak se ti vše nastaví samo.Stačí je připojení k internetu.Já ho používam a nemohu na něho dopustit.Pro normálního uživatele nejlepší.Žádní víry se nechytají a internet je rychlejší.Navíc skoro každý den chodí aktualizace.(vylepšení)

ds23*
hodnocení

Pozadí buněk už mám barevně nastavené. Potřebuju ale buňky (řárky) setřídit podle barev.

amidamaru*

Skut ot tam nahoře,tam kde je ten štětec.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]